Call/Show TimES

Last updated:07/24/17 12:30PM

UPCOMING CONVENTIONs

1.  NOVEMBER 16, 2017 (THURSDAY)
GROUP NAME: DARWIN #2 (VALENTINI)
VENUE: HAWAII YACHT CLUB
LOCATION: HAWAII YACHT CLUB
DRESSING ROOM: WOMENS BATHROOM/LOCKER ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (1 HOUR)
1 – MUSICIAN (CT 5:45PM ST 6:30PM-7:30PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 5:45PM ST 6:30PM-7:30PM)
ADMIN NOTES:

2.  NOVEMBER 16, 2017 (THURSDAY)
GROUP NAME: NITTO KOGYO (PAINA)
VENUE: THE KAHALA HOTEL
LOCATION: KAHALA O KE KAI
DRESSING ROOM: TBD
ENTERTAINMENT REQUESTED: HULA SHOW (1 HOUR)
1 – HAWAIIAN DUO (CT 4:00PM ST 5:00PM-7:00PM)
3 – FEMALE HULA DANCER (CT 5:00PM ST 6:00PM-7:00PM)
1 – SOUND SYSTEM (CT 4:00PM ST 5:00PM-7:00PM)
ADMIN NOTES:

3.  NOVEMBER 18, 2017 (SATURDAY)
GROUP NAME:
GLOBAL INCENTIVE PROGRAM (PAINA)
VENUE: MOANA SURFRIDER HOTEL
LOCATION: ROOFTOP
DRESSING ROOM: TBD
ENTERTAINMENT REQUESTED: HULA SHOW (1 HOUR) & UKULELE LESSON (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 5:00PM ST 6:00PM-8:00PM)
2 – FEMALE HULA DANCERS (CT 6:00PM ST 7:00PM-8:00PM)
6   – UKULELES
ADMIN NOTES:
-MUSICIAN TO DO 30 MIN UKULELE LESSON (INCLUDE 6 UKULELE)

4. NOVEMBER 19, 2017 (SUNDAY)
GROUP NAME:
TERRACE BY THE SEA (SMA, HJ)
VENUE: 53 BY THE SEA
LOCATION: 53 BY THE SEA
DRESSING ROOM: GREEN ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 12:00PM ST 12:30PM-1:00PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 12:00PM ST 12:30PM-1:00PM)
ADMIN NOTES:

5. NOVEMBER 20, 2017 (MONDAY)
GROUP NAME:
TERRACE BY THE SEA (SMA, HJ)
VENUE: 53 BY THE SEA
LOCATION: 53 BY THE SEA
DRESSING ROOM: GREEN ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 2:30PM ST 3:00PM-3:30PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 2:30PM ST 3:00PM-3:30PM)
ADMIN NOTES:

6. NOVEMBER 21, 2017 (TUESDAY)
GROUP NAME:
TERRACE BY THE SEA (SMA, HJ)
VENUE: 53 BY THE SEA
LOCATION: 53 BY THE SEA
DRESSING ROOM: GREEN ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 11:30AM ST 12:00PM-12:30PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 11:30AM ST 12:00PM-12:30PM)
ADMIN NOTES:

7. NOVEMBER 22, 2017 (WEDNESDAY)
GROUP NAME:
TERRACE BY THE SEA (SMA, HJ)
VENUE: 53 BY THE SEA
LOCATION: 53 BY THE SEA
DRESSING ROOM: GREEN ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO MUSICIAN (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 10:30AM ST 11:00AM-11:30AM)
ADMIN NOTES:

8. NOVEMBER 22, 2017 (WEDNESDAY)
GROUP NAME: GYOSEI KANSA HOJIN (PAINA)
VENUE: HYATT REGENCY HOTEL
LOCATION: NALEA TERRACE
DRESSING ROOM: ROOF TOP AREA
ENTERTAINMENT REQUESTED: POLYNESIAN SHOW (1 HOUR)
1 – HAWAIIAN TRIO (CT 5:00PM ST 6:00PM-8:00PM)
2 – POLYNESIAN DRUMMERS (CT 5:55PM ST 6:55PM-7:55PM)
2 – FEMALE POLY DANCERS (CT 5:55PM ST 6:55PM-7:55PM)
2 – MALE POLY DANCERS (CT 5:55PM ST 6:55PM-7:55PM)
1 – FIRE KNIFE DANCER (CT 6:35PM ST 6:55PM-7:55PM)
1 – SOUND SYSTEM (CT 5:00PM ST 6:00PM-8:00PM)
1 – NET FOR FIRE KNIFE DANCE (CT 6:35PM ST 6:55PM-7:55PM)
ADMIN NOTES:

9. NOVEMBER 24, 2017 (FRIDAY)
GROUP NAME:
TERRACE BY THE SEA (SMA, HJ)
VENUE: 53 BY THE SEASS
LOCATION: 53 BY THE SEA
DRESSING ROOM: GREEN ROOM
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (30 MINS)
1 – MUSICIAN (CT 4:00PM ST 4:30PM-5:00PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 4:00PM ST 4:30PM-5:00PM)
ADMIN NOTES:

10. NOVEMBER 27, 2017 (MONDAY)
GROUP NAME: INAHO SPORT (VALENTINI)
VENUE: WILLOWS
LOCATION: KAPA’AKEA ROOM
DRESSING ROOM: SAME AS USUAL
ENTERTAINMENT REQUESTED: SOLO HULA (1 HOUR)
1 – MUSICIAN (CT 5:45PM ST 6:30PM-7:30PM)
1 – FEMALE HULA DANCER (CT 5:45PM ST 6:30PM-7:30PM)
ADMIN NOTES:

 


STEADY SHOWS

BAREFOOT BAR (MON, THU, & FRI)

- SOLO MUSICIAN (MON & THU: CT 5:30PM, ST 6:00PM-10:00PM)
- SOLO MUSICIAN (FRI: CT 4:00PM, ST 4:30PM-7:30PM)
- DUO MUSICIANS (FRI: CT 7:30PM, ST 8:00PM-11:00PM)

DIAMOND HEAD LUAU (MON, THU, FRI, & SUN)

- 3 POLY MUSICIANS (CT 4:30PM, ST 5:25PM-8:00PM)
- 3 FEMALE POLY DANCERS (CT 4:30PM, ST 5:25PM-8:00PM)
- 3 MALE POLY DANCERS (CT 4:30PM, ST 5:25PM-8:00PM)
- 1 EMCEE (CT 4:30PM, ST 5:25PM-8:00PM)
- 1 FIRE KNIFE DANCER (CT: 6:40PM, ST 6:40PM-8:00PM)

DANCERS SHOW ONLY (CT 06:15PM)

HALE KOA LUAU (MON & THU)

- 3 POLY MUSICIANS (CT 4:30PM, ST 5:15PM-8:30PM)
- 5 FEMALE POLY DANCERS (CT 4:30PM, ST 5:15PM-8:30PM)
- 5 MALE POLY DANCERS (CT 4:30PM, ST 5:15PM-8:30PM)
- 1 CHANTER (CT 7:00PM, ST 7:20PM-07:30PM)
- 1 FIRE KNIFE DANCER (CT 7:10PM, ST 7:20-08:30PM)

DANCERS SHOW ONLY (CT 06:50PM) 

NCL HONOLULU GREETING SERVICES (SAT)

- ATRIUM 1: HAWAIIAN TRIO (CT 11:15AM, ST 11:45AM-2:30PM) 
- ATRIUM 2: HAWAIIAN TRIO (CT 2:15PM, ST 2:45PM-5:55PM)

TERMINAL 1: HAWAIIAN DUO (CT 9:30AM, ST 10:00AM-1:00PM)
TERMINAL 2: HAWAIIAN DUO (CT 12:45PM, ST 1:15PM-3:45PM)

- 6 FEMALE & 6 MALE HULA DANCERS
CT 09:45AM, ST 10:15AM-06:00PM
CT 10:00AM, ST 10:30AM-06:00PM
CT 10:00AM, ST 10:30AM-06:00PM
CT 10:30AM, ST 11:00AM-03:00PM
CT 11:15PM, ST 11:45AM-04:15PM

NCL MAUI - ALOHA POLYNESIA (SUN)

- 3 POLY MUSICIANS (CT 5:30PM, ST 7:00PM & 9:00PM)
- 1 EMCEE (CT 5:45PM, ST 7:00PM & 9:00PM)
- 5 FEMALE POLY DANCERS (CT 5:45PM ST 7:00PM & 9:00PM)
- 5 MALE POLY DANCERS (CT 5:45PM ST 7:00PM & 9:00PM)

ROYAL HAWAIIAN CENTER - MALU (WED)

- HAWAIIAN DUO (CT 5:30PM, ST 6:00PM-7:00PM)
- 2 FEMALE HULA DANCERS (CT 5:30PM, ST 6:00PM-7:00PM)
- 2 MALE HULA DANCERS (CT 5:30PM, ST 6:00PM-7:00PM)

TIKI'S BAR & GRILL (THU)

- HAWAIIAN DUO (CT 4:30PM, ST 5:00-7:30PM)
- 2 FEMALE HULA DANCERS (CT 5:10PM, ST 5:30-7:30PM)